Cikkek

Kiváló hétvégét zártak férfi kosarasaink

A felnőttek Nyíradony ellen nyertek. Serdülőink továbbra is harcban vannak a dobogóért.

Megyei férfi felnőtt: HTE - Nyíradony 68-59 (16-14, 10-17, 24-15, 18-13)

Magas színvonalú mérkőzésen a HTE hazai pályán győzelmet aratott az igen jó erőkből álló Nyíradony gárdája felett.

Szabó Tibor edző: „Fokozatosan nőttünk az ellenfél fölé ezen az igen izgalmas mérkőzésen. A harmadik negyedre sikerült a védekezést hatékonyabbá tennünk, így az addig távolról igen pontosan célzó ellenfelünk elbizonytalanodott és mi sok gyors indításos kosarat szereztünk. A végjátékban már nem vehették el tőlünk a győzelmet! Szép volt fiúk! Köszönjük a szépszámú közönségünk buzdítását! Pipó Márton fényképeit, az utánpótlás csapatok jelenlétét!”

Dobott pontok: Ábrók Imre, Bereczki Tibor 6 pont, Ferenczi Péter, Gellén László 2 pont, Kerezsi Csaba 5 pont, Németh Bálint 15 pont, Remenyik Balázs, Takács Zoltán 20/6 pont, Tályai Péter 20 pont. Edző: Szabó Tibor.

U14 fiú kosárlabda

Egy győzelem, egy vereség a mérleg Nyíregyházáról. Ezzel a HTE maradt az "A" csoportban, így a tervet megvalósítva továbbra is harcban van a regionális U14-es bajnokság dobogójának egyik fokáért!

HTE-Gladiátorok - Egri VSI 46-70 (17-17, 13-22, 6-15, 10-16)

Debreceni Kosárlabda Akadémia DSI - HTE-Gladiátorok 50-71 (12-16, 17-18, 10-19, 11-18)

Szabó Tibor edző: „Aki nem játszott még két kosárlabda mérkőzést egymás után, nem tudhatja, mekkora fegyvertény a második mérkőzésen még fizikálisan és mentálisan a játékra figyelnie egy 12-14 éves gyereknek. A siker így kettős, az ellenfelet és önmagunkat is legyőztük. A hibáinkból, amit főleg az Eger ellen elkövettünk, védőlepattanóban javítanunk kell és sokat kell még a csapatjátékunkban is javulni. Köszönjük a szülőknek, nagyszülőknek, hogy Nyíregyházára is eljöttek velünk! 6. játékosként segítettek minket. Nagy gratuláció az egész csapatomnak, ezért a fordulóért és az eddig eltelt egész szezonért, hogy hétről hétre fejlődve, folyamatosan hozzuk a sikereket és tanulunk a hibáinkból!”

Dobott pontok: Szarvas Antal 1p., Nagy Levente 8p., Orosz György, Szabó Benedek 23/6p., Györössi Márk 5p., Veress Bence 10p., Pálfi Simon 2p., Mirkó László 26p., Torma Tibor 13p., Kovács Norbert 8p., Veress Balázs 19p., Rácz Imre, Szabó Tamás, Oláh Balázs, Konyári Péter, Kocsis Norbert.  Edző: Szabó Tibor.