• 1

Érmeket szereztek röpiseink

A HTE leány röplabdázói minden kategóriában dobogón végeztek!

A HTE három kategóriában négy csapattal vett részt a VOLLÉ! 2020 - Röpsuli program debreceni versenyén, ahol Nyíregyháza, Kisújszállás, Füzesgyarmat, Szerencs, Debrecen és Hajdúböszörmény utánpótlás röplabda csapatai mérkőztek meg egymással. A hajdúböszörményi lányok minden korosztályban sikeresen szerepeltek és éremmel a nyakukban tértek haza.

Manó kategóriában, ahol 2-2 ellen könnyített szabályokkal küzdöttek a kicsi lányok, 8 csapatból a HTE „A” csapata 1. helyezést, „B” csapata pedig 3. helyezést ért el. A mini csoportban, ahol már 4-4 ellen zajlanak a mérkőzések, 8 csapat indult. Itt lányaink csoportelsőként jutottak a döntőbe és körmérkőzések után a 3. helyezést szerezték meg. A gyermek korosztályban már 6-6 ellen csaptak össze a lányok és fiúk, és a 7 induló csapatból az előkelő 2. helyet szerezte meg a HTE. Ezzel ők lettek a legeredményesebb leány gyermek csapat, hiszen a döntőben egy fiú csapat ellen maradtak alul.

Manó névsor: Kiss Petra, Drén Eszter, Molnár Janka, Bojti Bernadett, Szabó Dóra, Kardos Zsófia, Nagy Dorina, Bata Noémi, Szoboszlai Hanna. Edző: Kiss Imréné.

Mini névsor: Fábián Hanna, Szabó Nóra, Tömöri Lídia, Nagy Natália, Nagy Laura, Szőke Hanna, Faragó Anna, Szarvas Tamara. Edző: Csontos Tibor.

Gyermek névsor: Revák Virág, Kiss Csenge, Németh Zsófia, Molnár Dóra, Tóth Lili, Szendrei Anna, Petrovits Vivien, Kunkli Betti. Edző: Csontos Tibor és Katonka Sándor.

Videós ízelítő a Manó-kategóriából