Továbbjutás a Kupában

Bogdanovicék győztek Monostorpályi ellen, de már a hétvégi bajnoki rajtra koncentrálnak.

Felnőtt labdarúgó csapatunk sikerrel vette a Magyar Kupa első megyei selejtezőjét, és nagyarányú győzelmet aratott Monostorpályi együttese ellen.

Monostorpályi SE – HTE 1-8 (0-4)

Gól: Lippai Tibor (2), Nagy Máté (2), Barna Béla Dávid (2), Szabó Márton, Bányász Krisztofer Dominik.

HTE: Tiba Gergely – Jeremiás Gergő (Bereczki Tamás 61’), Szathmári Zsolt, Szabó Márton (Hortó Attila 46’), Bányász Krisztofer Dominik, Andorkó Sándor, Fodor Tibor, Lovas Márton, Nagy Máté (Barna Béla Dávid 55’), Lippai Tibor, Tóth Tamás. Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Asszisztensedző: Poczetnyik Csaba, Rákos Csaba.

Igor Bogdanovic vezetőedző: „Úgy érzem, hogy az alapozásunk jól sikerült, és éreztem, hogy készen állunk az első tétmérkőzésre. A játékosok nagyon várták a kezdő sípszót, és az első perctől kezdve jól játszottunk, a mi akaratunk érvényesült az egész találkozón. A meccs előtt megbeszélt céljainkat meg tudtuk valósítani a pályán. Gratuláltam a fiúknak, de egyúttal kértem tőlük, hogy már a következő mérkőzésre koncentráljanak, hiszen kezdődik a bajnokság.”

A HTE a Megyei I. o. bajnokság első fordulójában hazai pályán fogadja a DASE együttesét, melyre mindenkit szeretettel várunk.

HTE – DASE Megyei I. o. felnőtt labdarúgó mérkőzés

2017.08.12. szombat, 17:30, Városi Sportközpont

Belépő: 200 Ft. HTE-tagoknak ingyenes!