Szoros győzelem az újonc ellen

A Gyulai Amazonok otthonában győzelemmel kezdett NB I női futsal csapatunk.

NB I Női Futsal, 1. forduló: Gyulai Amazonok - HTE 3-4 (1-4)

Gól: Fülöp Diána (2), Erdélyi Angéla illetve Pádár Anita (3), Vígh Renáta

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Szekér Anita, Vígh Renáta, Kota Gabriella, Bokor Adrienn, Benkő Mónika, Farkas Éva, Mogyorósi Zsuzsanna, Pálóczi Krisztina, Nagy Anikó. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien (HTE): "Nehéz mérkőzés volt, de ezt részben magunknak is köszönhetjük. A lefújás után örültem, hogy meglett a 3 pont. Sok párharc és fault jellemezte a találkozót, amit a játékvezetők sem mindig tudtak kézben tartani. A Gyulai Amazonok első bajnokijukon bebizonyították, hogy van keresnivalójuk az NB I-ben, sok sikert kívánok nekik!"

Molnár Zoltánné (Gyulai Amazonok): "Nagyon jó iramú mérkőzést játszottunk, úgy gondolom, tisztesen helytálltunk a Böszörmény ellen. A lányok maximálisan betartották az utasításaimat, nagyon örülök, hogy felszabadultan és tudásuk legjavát nyújtva küzdöttek egymásért. A jobb csapattól azonban nem szégyen kikapni, így szívből gratulálok ellenfelünknek a megszerzett 3 ponthoz és a győzelemhez! Bízom benne, hogy az idei évben meg tudjuk nehezíteni még jó pár mérkőzésen az esélyesebb csapatok dolgát." (Forrás: futsalhungary.hu)

Az NB II-es női futsal bajnokság két hét múlva kezdődik. Csapatunk a tavaly még NB I-ben szereplő DEAC gárdájával játszott felkészülési mérkőzést.

DEAC - HTE (7-4) női futsal felkészülési mérkőzés

Gól: Mogyorósi Zsuzsanna, Bölömi Ibolya, Nagy Anikó, Farkas Éva

HTE: Szabó Ivett - Bölömi Ibolya, Nagy Anikó, Pálóczi Krisztina, Sipos Bernadett, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Mária, Mága Alexandra, Malachovszky Dóra, Madzin Dóra, Balogh Erika, Czégény Zsuzsanna, Torma Lilla, Farkas Éva. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: "A felkészülési mérkőzés fő célja az volt, hogy lássam, a bajnoki rajtig mely elemeket kell még gyakorolni, emellett minden játékos lehetőséghez jutott, így az is visszaköszönt, ki milyen fizikai ill. mentális állapotban van. Az első tétmeccsig mindenképpen szeretnénk még egy edzőmérkőzést beiktatni a programba."

 

MECCSAJÁNLÓ