Jó mérkőzésen jó ellenfelet győztünk le

Színvonalas mérkőzésen, hazai pályán nyertek NB I-es futsalosaink.

Az NB I női futsal bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a jó formában lévő zalaegerszegi Ricsilla Futsal együttesét fogadta a HTE. A lányok már az első félidőben eldöntötték a 3 pont sorsát, Tell Zsófia vezérletével négy találatig jutott a Böszi. A második félidőben feljavultak a vendégek, de Torma Lilla remek formában védett, így a HTE kapott gól nélkül hozta le a találkozót. A szépszámú nézőközönség színvonalas mérkőzést láthatott, a Bocskai Katonái szurkolótábor pedig remek hangulatot varázsolt a Bocskai István Általános Iskola sportcsarnokába. A győzelemmel a HTE továbbra is a tabella élén áll.

NB I női futsal, 16. forduló: HTE - Ricsilla Futsal 4-0 (4-0)

Gól: Tell (2), Pádár, Vígh.

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Bokor Adrienn, Pádár Anita, Vígh Renáta, Szekér Anita, Kota Gabriella, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: „Az első félidőben egészen jól játszottunk, a gólok mellett még jó néhány helyzetet kialakítottunk. A második játékrésszel már nem vagyok elégedett, bár helyzeteink itt is adódtak, de egyet sem tudtunk gólra váltani. Annak örülök, hogy kapott találat nélkül lehoztuk a meccset, de ebben oroszlánrésze van kapusunknak is, aki kiválóan védett.”

A mérkőzés fotóiért katt ide!

A mérkőzés összefoglaló videójáért katt ide!

Február 10-én, szombaton 17:30 órai kezdettel a KRSE együttesét fogadja a HTE a Női Futsal Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján. A mérkőzés helyszíne a Bocskai-sportcsarnok. Belépő 200 Ft. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!