Ismét magyar bajnok a HTE

Megvédte bajnoki címét NB I női felnőtt futsal csapatunk!

Női futsalosaink 1-0 arányban győztek a bajnoki döntő negyedik összecsapásán Szigetszentmiklóson az Astra ellen, ezzel összesítésben 3-1-re nyerték a párharcot, és ezzel megvédték bajnoki címüket!

NB I női futsal, rájátszás, bajnoki döntő 4. mérkőzés:

Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls – Hajdúböszörményi TE 0-1 (0-0)

Gól: Szekér Anita (31’)

HTE: Torma Lilla – Tell Zsófia, Szekér Anita, Pádár Anita, Vígh Renáta, Bokor Adrienn, Kota Gabriella, Nagy Anikó, Mogyorósi Zsuzsanna, Kovács Anikó. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien edző: „A bajnoki döntő mérkőzései közül talán ez volt a legnehezebb. Nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, mint a többi meccsen, de egy rúgott gól most elég volt a győzelemhez. Gratulálok az egész csapatnak, nehéz volt a rájátszás, nagyot küzdöttünk azért, hogy megvédhessük a bajnoki címünket. És gratulálok az Astrának is, úgy gondolom, döntőhöz méltó, az utolsó másodpercekig izgalmas, küzdelmes összecsapásokat vívtunk. Beigazolódott az, hogy megvédeni a bajnoki címet talán nagyobb feladat, mint megszerezni. Ebben közrejátszott az idei kiírás lebonyolítási rendszere is, hiszen hiába nyertük meg magasan az alapszakaszt, nem vittünk magunkkal pontelőnyt a rájátszásra. Ráadásul a tavasszal sok sérülés is sújtott minket. Éppen ezért óriási dolog, amit a csapat véghezvitt. Ránk fér a pihenő, utána pedig újult erővel vágunk neki a következő szezonnak. Célunk nem lehet más, mint hogy Hajdúböszörmény még sokáig a női futsal trónján legyen! Ezúton is szeretném megköszönni az egész csapat nevében Hajdúböszörmény városának, a HTE vezetőségének és munkatársainak, valamint szurkolóinknak az egész éves támogatást, az Alpas Sport Hungarynek pedig a felszereléseket!”

A mérkőzés videós összefoglalójáért katt ide!