Rájátszás a feljutásért

Túl van a rájátszás első meccsén felnőtt és U14 csapatunk. U12-eseink országos döntőbe kerültek.

A HTE férfi labdarúgó csapata vereséget szenvedett Kecskeméten az NB III-ba való feljutásról döntő párharc első összecsapásán.

Kecskeméti LC – HTE 4-0 (2-0)

A visszavágóra szombaton 17 órától kerül sor Hajdúböszörményben, vasárnap 17 órától pedig Tiszacsegén a Megye Kupa döntőjében lép pályára Igor Bogdanovic együttese.

……………………………………………………………………………………………………

II. o. U14 csapatunk aranyérmes lett az Észak-keleti csoportban, és az első osztályba jutásért játszik. Az első fordulóban Mezőkövesd együttesével vív oda-visszavágós párharcot a HTE-Olasz FS, melynek odavágóján 3-2 arányban nyert.

Mezőkövesdi Zsóry SE – HTE-Olasz FS 2-3 (1-2)

Gól: Drobina Martin, Szabó Vencel, Batai Tamás. Edző: Szűcs János.

A visszavágóra június 14-én csütörtökön 17 órától kerül sor a Városi Sportközpontban.

……………………………………………………………………………………………………

Országos döntőben a HTE-Olasz FS U12 csapata

A Debreceni Labdarúgó Akadémián rendezték meg a Danone Focikupa a Gyermekekért torna regionális elődöntőjét. A tornát az Újpest csapata nyerte, második helyen a Békéscsabai Előre SE végzett, a harmadik pedig a HTE-Olasz Focisuli U12-es együttese lett. Az első három csapat jutott be a budapesti országos döntőbe, melynek győztese jövőre Spanyolországban, a nemzetközi döntőben képviselheti Magyarországot.

……………………………………………………………………………………………………

MECCSAJÁNLÓ

2018.06.14. csütörtök 17 óra, Városi Sportközpont: HTE - Mezőkövesdi Zsóry SE II. o. U14 Rájátszás, visszavágó

A belépés ingyenes.

2018.06.16. szombat 17 óra, Városi Sportközpont: HTE – Kecskeméti LC Megyei I. osztályozó labdarúgó mérkőzés, visszavágó

Belépő: 200 Ft.