Papírforma-győzelem hazai pályán

Férfi labdarúgó csapatunk Kaba együttesét fogadta.

A Megyei I. osztályú bajnokság 5. fordulójában a HTE hazai pályán fogadta a Kabai Meteorit csapatát.

Megyei I. férfi felnőtt, 5. forduló: HTE – Kabai Meteorit SE 9-0 (6-0)

Gól: Barna Béla Dávid (3), Hortó Attila, Kerek Balázs, Juhász Barnabás Bence, Pásztor Donát Attila, Oláh Norbert, Nagy Máté

HTE: Csorvási Tamás – Oláh Norbert (Nagy Máté 70’), Szathmári Zsolt (Pásztor Donát Attila 46’), Bereczki Tamás (Tóth Bertold 54’), Kerek Balázs (Borbély Milán 46’), Hortó Attila (Tóth Tamás 46’), Misák Sándor, Kovács Milán, Barna Béla Dávid, Kerekes Bence Péter, Juhász Barnabás Bence. Edző: Igor Bogdanovic.

Igor Bogdanovic edző: „Ez a találkozó a meccs előtt mindenki számára papírforma mérkőzésnek látszott. Éppen ezért a fiúk előtt az a feladat állt, hogy mindenképpen itthon kell tartani a 3 pontot. Az eredmény és a mutatott játék alapján ez a mérkőzés nagyon jól sikerült. A játékosok az első perctől kezdve úgy játszottak, ahogy megbeszéltük, komolyan véve az ellenfelet, sok mozgással, türelmes, ugyanakkor gyors játékkal és sok szép megoldással szereztük meg a 3 pontot.”

Az U19-es mérkőzés félbeszakadt.

Rákos Csaba edző: „A csapat jól felkészült a hazai mérkőzésre, de sajnos az ellenfél nem tudott megfelelő létszámmal megjelenni, így a mérkőzés egy sérülés miatt félbeszakadt. Sajnálatos módon így megint nem tudtunk egy teljes meccset játszani, de ezzel továbbra is őrizzük veretlenségünket és holt versenyben továbbra is vezetjük a tabellát.”

A következő fordulóban Berettyóújfaluban lép pályára a HTE.