Indul a kézilabda szezon!

A felnőtt és ifi férfiak is hazai pályán kezdik a küzdelmeket.

A HTE férfi ifjúsági csapata az előző szezonban elért eredményével kivívta a magasabb osztályban való indulás jogát. Bakos Károly tanítványai a 2018-19-es idényben az országos II. osztályú bajnokságban fognak szerepelni, olyan klubok utánpótlás csapatai között, mint például a Pick Szeged és a Budapest Honvéd.

Bakos Károly edző: „Először is szeretném megemlíteni, hogy az előző évhez képest az ifi csapat kiharcolta a magasabb osztályban való szereplést, amely büszkeséggel tölt el mindannyiunkat. Új bajnokság, új terep, új kihívások, melyek elé bizakodóan nézünk! Az ebben az osztályban szereplő csapatok erőviszonya számunkra ismeretlen, az őszi fordulók során fog kiderülni, milyen erősségű gárdák alkotják ezt a csoportot. Az augusztusi hónap edzésnapjai kemény felkészüléssel teltek, a srácok pozitív hozzáállását ezúton is szeretném megköszönni. Szeretnénk a csapattal a bajnokság végén az élmezőnyben végezni!”

Az ifik az első fordulóban hazai pályán fogadják a Dunakeszi együttesét.

A felnőtt férfi csapat is túl van a felkészülési időszakon. A felnőttek a Berettyó MSE ellen kezdik meg a bajnoki szereplést.

Bakos Károly edző: „Véleményem szerint az idei felnőtt bajnokság az elmúlt évek legerősebb pontvadászata lesz. A felnőtt csapatunk július végén kezdte meg a felkészülést napi egy edzéssel, valamint több edzőmérkőzés is szerepelt a programban. Voltak távozó játékosok és érkeztek újak is, mindemellett 9 ifi korú játékos a felnőtt csapat kerettagja, hozzáteszem, teljesen megérdemelten! Ezzel a megfiatalodott kerettel sok munkát végeztünk el, amelynek az eredményessége egy hosszú folyamat lesz, amelyhez türelem és idő  kell minden szempontból. Az edzőmérkőzések nagyon hasznosak voltak, ugyanis a csapat újjáépítése, összehangolódása itt mutatkozott meg legjobban. Az elsődleges cél ebben a bajnokságban a csapat megerősödése és az osztályban való maradása. Én nagyon bízok és hiszek ebben a fiatal felnőtt csapatban! Hajrá HTE!”

Kemény felkészülésen vannak túl

MECCSAJÁNLÓ

Szeptember 14. péntek, Városi Sportközpont

16:30 HTE – VS Dunakeszi II. o. férfi ifjúsági kézilabda mérkőzés

Belépő: 200 Ft.

Szeptember 16. vasárnap, Városi Sportközpont

11:00 HTE II. – Hajdúszoboszlói KSKE Megyei férfi felnőtt kézilabda mérkőzés

14:00 HTE – Kölcsey DSE Nyíregyháza III. o. női ifjúsági kézilabda mérkőzés

16:00 HTE – Kölcsey DSE Nyíregyháza NB II női felnőtt kézilabda mérkőzés

18:00 HTE – Berettyó MSE NB II férfi felnőtt kézilabda mérkőzés

Belépő: 200 Ft. 4 az 1-ben: egy belépőjeggyel megtekinthető az összes mérkőzés!

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések