Kézilabda: öt győzelem hazai pályán

A HTE felnőtt és ifjúsági kézilabda csapatai győzelemmel zárták a hétvégét.

NB II férfi felnőtt: HTE – Kisvárdai KC 28-24 (16-11)

HTE: Balogh Szabolcs, Kathi Péter (4 gól), Katonka Tamás, Nagy Balázs, Molnár Zsolt (10), Sóvágó Márton (3), Reskó Ádám, Szabó Zsolt, Hajdú János, Borsi Imre (1), Frank Donát (2), Tóth Tibor, Fábián Dávid, Kiss Dávid, Bodó Márton (8), Varga Gergő. Edző: Bakos Károly.

Bakos Károly: „A nagyon erős játékosállománnyal rendelkező Kisvárda csapatát láttuk vendégül, ennek tükrében tiszteltük is a vendégeket, de nem ijedtünk meg tőlük. Egész héten készültünk a játékukból. A mérkőzés első percétől kezdve koncentráció és fegyelem jellemezte a játékunkat, minden értelemben. Három tényezőben is jobbak voltunk, támadásban, védekezésben és kapusteljesítményben, így megérdemelten győztünk. Nagyon örülök, hogy végig uraltuk a mérkőzést, csapatként tudtunk nyerni, természetesen ma is voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények, ami nem maradhat el egyetlen bajnoki mérkőzésen sem. Nagy intenzitású, küzdelmes összecsapást láthattak a szurkolók, ezúton is szeretnénk nekik megköszönni a csapat nevében, hogy hozzásegítettek minket a győzelemhez! Értékes két pontot tartottunk itthon.”

II. o. férfi ifjúsági: HTE – Törökszentmiklósi Székács KE 43-34 (25-17)

HTE: Kathi Péter (4 gól), Tályai Tibor (5), Balogh Szabolcs, Puskár Erik (4), Katonka Tamás (3), Nagy Balázs, Szőllős Sándor (7), Uzsoki Dominik, Molnár Zsolt (13), Buczkó György (4), Bódi Ákos, Eszenyi Bálint (1), Nagy Bence, Kovács József (2). Edző: Bakos Károly.

Bakos Károly: „Kötelező győzelem elé néztünk, ami sikerült is. Nem a nagyarányú győzelem volt a cél, hanem az, hogy mindenki több játéklehetőséghez jusson. Remélem, hogy lassan most már egyes játékosok kilépnek a komfortzónájukból és felelősségteljesen veszik át a "stafétabotot"! A két pontot megszereztük, aminek örülünk!”

NB II női felnőtt: HTE – Kazincbarcikai KSE 39-20 (17-9)

HTE: Berényi Janka (9 gól), Sári Kata, Szilágyi Krisztina, Szabó Lilla (6), Dobi Mária, Balla Barbara (7), Kovács Magdolna (3), Erdei Anett (6), Bakos Zsuzsanna, Koszta Enikő (2), Konyári Krisztina, Kozma Tünde, Cserős Petra (1), Sári Janka (2), Tardi Zsuzsanna (1), Szabó Rebeka (2). Edző: Nagy Attila.

Nagy Attila: „A megbeszéltek szerint játszottunk, meg is lett az eredménye. Messzemenő következtetéseket azonban ebből a mérkőzésből nem szabad levonnunk! Két fontos találkozó következik. Ha azokat hozzuk, akkor versenyben maradunk az érmes helyezésekért. Nagy öröm számomra, hogy volt olyan periódusa a meccsnek, amikor négy fiatal böszörményi volt egyszerre a pályán. Gratulálok a lányoknak!”

III. o. női ifjúsági: HTE – Kazincbarcikai KSE 41-13 (19-6)

HTE: Kiss Petra, Fekete Anna (9 gól), Szabó Szonja (14), Pereverzia Petra, Nagy Diána, Munkácsi Bettina (1), Szabó Rebeka (6), Tardi Zsuzsanna (7), Sári Janka (4), Fegyveres Flóra. Edző: Kovács Magdolna

Kovács Magdolna: „Jól játszottunk, amit előzetesen megbeszéltünk és gyakoroltunk, azt sikerült nagyon jól magvalósítanunk a pályán. Védekezésben néha elcsúsztunk, de ahogy a lányok között a kommunikáció, úgy a védekezésünk is feljavult. Támadásainkat is sikerült szépen felépítenünk. Külön öröm számomra, hogy mindenki hozzátett ehhez a magabiztos győzelemhez, amihez gratulálok a lányoknak! Kiss Petrának jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!”

Megyei férfi felnőtt: HTE II. – Polgár VKSK 26-21 (11-8)

Edző: Kiss Tibor

MECCSAJÁNLÓ

2018.11.17. szombat 15:30, Városi Sportközpont: HTE – Mátészalkai MTK NB II női felnőtt kézilabda mérkőzés

2018.11.17. szombat 17:30, Városi Sportközpont: HTE – Mátészalkai MTK III. o. női ifjúsági kézilabda mérkőzés

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések