Kiválóan szerepeltek kosarasaink

A HTE férfi és leány kosárlabdázói is győzelmeket szereztek.

Szombaton hazai pályán játszott a HTE-Fúriák U12 leány kosárlabda csapata.

U12 leány: HTE-Fúriák - LPS Bihorul Oradea 20-41

HTE-Fúriák - Karcagi SE Pusztai Sasfiókák 49-15

HTE: Molnár Petra (17 pont), Szabó Nikolett (7), Kovács "Enci-tetokoumnpo" Enikő (1), Gibárti Gréta (5), Gibárti Dóra (9), Nagy Katalin Sára (9), Szabó Janka (1), Oláh Nóra (2), Pipó Alíz (8), Fehér Dóra (2), Biri Barbara (5), Vass Viktória (3), Kacsó Dorina, Kiss Zsófia. Edző: Pipó Márton

Pipó Márton: „Első mérkőzésünkön a sziporkázó és szép játék ellenére vereséget szenvedtünk a fizikálisan erősebb romániai LPS Bihorul Oradea fiú csapatától. Második mérkőzésünkről, ahol a Karcagi SE vegyes csapata volt az ellenfél, már győztesként jöttünk le a játéktérről. Ezen a meccsen sikerült szebben kosárlabdázunk és sokkal kevesebbet hibázni a ziccereknél. Kovács Enikőnek ezúton is mihamarabbi gyógyulást kíván az egész csapat! Köszönjük a rengeteg kilátogató szurkolónak a buzdítást, Molnár Antalnak a videó felvételt és Szabó Tibornak a fotókat!”

Az U11-12 leány csapat várja a kosárlabda iránt érdeklődő örökmozgó lányokat. Érdeklődni Pipó Márton testnevelő tanár-kosárlabda edzőnél lehet a 70/3895133 telefonszámon.

A negyedik mérkőzés után is veretlenül vezeti csoportját a HTE-Gladiátorok U16 fiú kosárlabda csapata!

Regionális Kadett U16 fiú kosárlabda bajnokság, 4. forduló:

HTE-Gladiátorok - Mezőcsáti DSE 48-42 (17-11, 1-10, 17-11, 13-10)

Dobott pontok: Orosz György, Nagy Levente, Szabó Benedek 9/3 p., Szabó Tamás, Veress Bence, Pálfi Simon 3p, Mirkó László 15p., Szarvas Antal, Szabó Dániel, Ó Szabó Ákos 3p., Kovács Norbert 7p., Veress Balázs 10p. Edző: Szabó Tibor.

Szabó Tibor: „Nagyon fontos győzelmet arattunk ma egy jó erőkből álló ellenfél ellen. A zónavédekezés elleni gyors indításaink és a védekezésünk sok energiát emésztett fel, ami a második negyedben mutatkozott meg. Védekezést váltva sikerült saját fegyverével legyőznünk a mezőcsáti fiúkat.  Pozitívum, hogy ma először alkalmaztuk a zónavédekezést, és sok tapasztalatot szereztünk ebből is a későbbiekre nézve. Nagy gratuláció a csapatnak, nem volt egyszerű győzelem. Pénteken a fiataloké a főszerep, a Nyíregyházi Kék Cápák együttesét fogadjuk dupla fordulóra! Mindenkit várunk szurkolni! Hajrá HTE-Gladiátorok, hajrá böszörményi kosárlabda!”

A HTE felnőtt kosárlabda csapata a második mérkőzésén is győzött, így eddig 100%-os a bajnokságban.

Megyei férfi felnőtt: HTE - DIFE Derecske 47-36 (8-12, 17-5, 10-8, 12-11)

Edző: Szabó Tibor

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések