Döntetlen a forduló rangadóján

A legfrissebb futsalos hírek.

A bajnoki címvédő HTE a listavezető Szekszárd ellen lépett pályára az NB I bajnokság 8. fordulójában. A mérkőzés közel teltházas publikum előtt Tolnán került megrendezésre.

NB I női futsal, 8. forduló: Agenta Girls Szekszárd FC - Hajdúböszörményi TE 0-0

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Kota Gabriella, Bokor Adrienn, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Mária, Benkő Mónika, Szilágyi Mariann. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: „Izgalmas, színvonalas, kemény párharcokkal tarkított összecsapáson vagyunk túl. Az első játékrészben többet veszélyeztettek a szekszárdiak, volt néhány hibánk védekezésben, amit a szünetben megbeszéltünk. A második félidőben, úgy érzem, mi közelebb álltunk a gólhoz. Ki kell emelni, hogy a kapusok mindkét oldalon szenzációsan védtek, legfőképp nekik köszönhetően tudott ez a remek iramú találkozó gól nélkül végződni. Köszönjük szurkolóinknak, hogy ismét velünk tartottak!”

Két HTE-s a legjobbjak között

A Magyar Labdarúgó Szövetség nyilvánosságra hozta a 2017-18-as futsal bajnokságok egyéni díjazottjainak névsorát. A legjobbakat a Futsal Bizottság, a futsal szakágvezető és a futsal szövetségi kapitány választotta meg. A 2017-18-as NB I-es női felnőtt futsal bajnokság gólkirálynője Pádár Anita lett, a legjobb edző díját pedig Quirikó Vivien érdemelte ki, immár másodszor. A díjak átadására a december 2-án megrendezésre kerülő HTE – Miskolci Vénusz NB I mérkőzés előtt kerül sor.

Sorsoltak a Magyar Kupában

Az elmúlt héten került sor a Női Futsal Magyar Kupa negyeddöntős párosításainak sorsolására. A HTE a másodoszályú futsal bajnokság Nyugati-csoportját hibátlanul vezető Ferencvárossal mérkőzik meg a Final Fourba jutásért. A párharc első felvonására január 6-án kerül sor Hajdúböszörményben.

MECCSAJÁNLÓ