Alapszakasz csoportgyőztes a HTE-Gladiátorok

Sikeres hetet zártak a HTE fiú és leány kosárlabdázói.

Az U16-os fiú kosárlabda bajnokságban a 2018-as év utolsó két fordulójában is győztek Szabó Tibor tanítványai.

U16 fiú: HTE-Gladiátorok - Ibrány 85-1

Szabó Tibor edző: „Ellenfelünk eddig nyolc forduló óta nyeretlenül az utolsó helyen áll a csoportunkban. Így tudtuk, hogy ezen a találkozón leginkább a fiatalok fognak játéklehetőséget kapni és nekik kell bizonyítani tudásukat. Legfőbb célunkat, hogy ne sérüljön meg senki és mindenki dobjon kosarat, teljesítettük.”

NYIKSE - HTE-Gladiátorok 49-59

Szabó Tibor edző: „10/10 győzelem! A legfontosabb meccsen játszottunk a legjobban! Dobtunk hat három pontost, ami idény csúcs. A hátralévő két meccsünk eredményétől függetlenül, veretlenül biztosan csoportgyőztesek vagyunk! Szép volt fiúk!”

Dobott pontok: Orosz György, Szabó Benedek 11/9 p., Szabó Tamás, Veress Bence 1p, Pálfi Simon 3/3p, Mirkó László 28/6p., Szarvas Antal, Szabó Dániel 4p, Kovács Norbert 5p, Veress Balázs 2p, Rácz Imre, Nagy Levente, Kathi Balázs, Ó Szabó Ákos 6p. Edző: Szabó Tibor.

U12-es leány kosarasaink kettős győzelemmel zárták az elmúlt fordulót.

U12 leány: HTE-Fúriák - BKG Ebes 45-35

HTE-Fúriák - Crisul BCU Oradea 53-35

Dobott pontok a két mérkőzésen (első\második meccs):

Pipó Alíz: 11\12 = 23

Szabó Nikolett: 6\9 = 15

Gibárti Dóra: 8\0 = 8

Gibárti Gréta: 3\3 = 6

Vass Viktória: 6\0 = 6

Oláh Nóra: 6\0 = 6

Nagy Katalin: 5\8 = 13

Szabó Janka: 0\4 = 4

Fehér Dóra: 0\8 = 8

Kovács "Enci-tetokoumnpo" Enikő: 8

Biri Barbara

Torzsa Lili

Kiss Zsófia

Pipó Márton edző: „Hatalmas gratuláció a CSAPATNAK! Végre sikerült igazán odafigyelve keményen és szívósan játszani, a labdafeldobástól a lefújásig dominálni a pályát technikailag és fizikálisan egyaránt. Ezúton szeretném megköszönni, hogy ami munkát az edzéseken elvégeztünk, azt nagyrészt visszakaptam, viszont láttam a pályán. Szép volt lányok! Ezen az úton kell tovább haladni és készülni, mert a következő körben már nehezebb lesz a megoldandó feladat!”