Kétgólos győzelem hazai pályán

Az Astra ellen szereztünk győzelmet az U17 leány futsal bajnokságban.

Az országos I. osztályú U17 leány futsal bajnokság 14. fordulójában a HTE hazai pályán fogadta a kiskunfélegyházi Astra együttesét.

A hazai csapat már a mérkőzés elejétől kezdve több helyzetet kialakítva jelezte, hogy itthon szeretné tartani a 3 pontot. A vezető találatra a 16. percig kellett várni, ekkor egy Nagy Fruzsina - Nagy Anna összjáték után utóbbi lőtt 8 méterről a kapuba. A második játékrész 3. percében kétgólosra növelte előnyét a Böszi, Juhos Zsófia indítását követően újból Nagy Anna volt eredményes. A találkozó hátralévő részében is veszélyesebben, helyzeteket kialakítva játszottak a hazaiak, ám több gól nem született.

I. o. U17 leány futsal: HTE - Astra-Herbária Kfháza FC 2-0 (1-0)

Gól: Nagy Anna (2)

HTE: Töviskes Krisztina - Nagy Anna, Nagy Zsuzsánna, Kiss Bernadett, Nagy Fruzsina, Juhos Zsófia, Sain Viktória, Balogh Szabina. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: "Gratulálok a csapatnak a győzelemhez, bár a különbség nagyobb arányú is lehetett volna, a helyzetkihasználáson még mindenképpen javítanunk kell. Annak viszont külön örülök, hogy nem kaptunk gólt ezen a találkozón, a védekezésünk nagyrészt rendben volt, sikerült megvalósítanunk, amit elterveztünk."

A mérkőzés összefoglaló videójáért kattints ide!

A HTE várja 2002-2008 között született leányok jelentkezését futsal utánpótlás csapataiba!

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések