Cikkek

Óriási győzelem a hadházi fellegvárban

Férfi kosárlabda csapatunk Hajdúhadház otthonában nyert.

Megyei férfi felnőtt kosárlabda:

Hajdúhadházi KK - Hajdúböszörményi TE 69-74 (25-21, 2-27, 24-8, 18-18)

Megyei kosárlabda csapatunk egy végletekig hektikus mérkőzésen megérdemelten győzött a nagyon jó játékosállománnyal kiálló Hajdúhadház együttese ellen.

Szabó Tibor edző: „Még talán sosem sikerült legyőznünk szomszédunkat idegenben. Ma sem úgy indult a mérkőzés, hogy sok esélyünk lesz erre. Rengeteg három pontos kosarat kaptunk, és nehezen tudtunk mit kezdeni az ellenfél zóna védekezésével. Majd jött egy védekezés váltás, és közel 20 pontos hátrányból sikerült közel kerülni a hazaiakhoz. És ezután következett az, amihez nem nagyon vagyunk hozzászokva. 2 ponton tudtuk tartani az ellenfelünket és átfutottunk rajtuk. 2-27 ide a második negyedben! A Hadház megpróbált felzárkózni a harmadik negyedben, de a sok kapott hárompontos ellenére sikerült mindig újra ritmust váltani, és hiába jöttek fel néhány pontra, a győzelmet ma nem lehetett elvenni tőlünk! Bravó fiúk, hajrá HTE!”

Dobott pontok: Bereczki Tibor 7p., Ferenczi Péter 2p., Gacsó Tamás (2p. - nem lett beírva), Gellén László 2p., Kerezsi Csaba 11/3p., Remenyik Balázs 12/6 p., Takács Zoltán 16/0 p., Tályai Péter 24p., Torzsa Róbert. Edző: Szabó Tibor.

Tabella:

1. DEAC Öregfiúk
2. Debreceni 12
3. Ziccer U20
4. Hajdúböszörményi TE
5. Hajdúhadházi KK
6. Ziccer
7. Nyíradonyi VVTK
8. DIFE KK
9. 3vs3

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések