Cikkek

Győzelem a Budapesti Honvéd ellen

A HTE kézilabda csapatainak legfrissebb eredményei.

Női kézilabdázóink Kazincbarcikán léptek pályára, a felnőttek és az ifisták is nyerni tudtak. A férfiak Nyírbátor együttesét fogadták hazai pályán, a serdülők nagyarányú győzelmet arattak. A II. osztályú bajnokságban szereplő ifjúsági csapatunk a Budapesti Honvéd SE ellen szerezte meg a két pontot.

NB II női felnőtt: Kazincbarcikai KSE – HTE 30-33 (13-17)

HTE: Finta-Szűcs Nikolett (6 gól), Dobi Mária, Berényi Janka (2), Sári Kata (1), Szilágyi Krisztina, Szabó Lilla (6), Balla Barbara (4), Koszta Enikő (4), Erdei Anett (2), Konyári Krisztina (7), Tardi Zsuzsanna (1), Pereverzia Petra, Szabó Rebeka, Sári Janka. Edző: Nagy Attila

Nagy Attila edző: „Az eredménynek örülünk, a mutatott játék helyenként akadozott, de a mérkőzésen szinte végig mi vezettünk. Két nehéz idegenbeli rangadó jön, igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, de a hiányzóink nélkül sokkal nehezebb lesz a dolgunk. Gratulálok a lányoknak!”

III. o. női ifjúsági: Kazincbarcikai KSE – HTE 24-43 (13-19)

HTE: Fegyveres Flóra, Takács Orsolya (2), Zaveczki Alexandra (1), Tardi Zsuzsanna (13), Szabó Szonja (6), Sári Janka (9), Szabó Rebeka (9), Nagy Diána, Fekete Anna (1), Munkácsi Bettina (2), Pereverzia Petra. Edző: Kovács Magdolna

III. o. leány serdülő: Kazincbarcikai KSE – HTE 39-23 (19-12)

NB II férfi felnőtt: HTE – Nyírbátori SC 29-32 (10-18)

Bakos Károly edző: „Értetlenül állok az első félidő utolsó 10 perce előtt, gyakorlatilag tálcán kínáltuk a gólokat az ellenfélnek. Mérhetetlenül csalódott vagyok emiatt, nem ezt vártam azoktól a játékosoktól, akik éppen a pályán voltak. A második játékrészben nem tudtuk ledolgozni ezt a tetemes hátrányt azzal a pár szívvel, akinek a helyén volt. Ebből is tanultunk, tanultam, melyből le fogjuk vonni a konklúziót, még ha az nem is fog jól esni. Sajnálom, hogy így alakult, a csapat nevében is, igyekszünk kijavítani hibáinkat a következő mérkőzésünkön. Szurkolóinknak köszönjük a támogatást!”

II. o. férfi ifjúsági: HTE – Budapesti Honvéd SE 32-29 (17-12)

Bakos Károly edző: „Az egyik erős bajnokesélyes csapatot láttuk vendégül, akiknek megszerettük volna mutatni, hogy többre vagyunk képesek, mint az őszi fordulóban való találkozásunkkor. Ennek szellemében fegyelmezett, koncentrált játékot kértem a srácoktól, amelynek eredménye meg is látszott az első félidőben. Stabilan működött a védekezésünk, gyors gólokat tudtunk szerezni. Végig magabiztos játékot játszottunk minden értelemben, a második játékrészben is, és megérdemelten tartottuk itthon a két pontot. Gratulálok a srácoknak a teljesítményükhöz, hisz nagy a nyomás rajtuk, több fronton is helyt kell állniuk ebben az időszakban. Büszke vagyok a CSAPATRA!”  

III. o. fiú serdülő: HTE – Nyírbátori SC 39-18 (19-7)

MECCSAJÁNLÓ

2019.04.11. szombat 11:00, Városi Sportközpont: HTE II. – Polgár VKSK megyei férfi felnőtt kézilabda mérkőzés

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések