Cikkek

HTE-előny a bajnoki elődöntőben

Női futsalosaink kétgólos győzelemmel kezdtek Szekszárd ellen.

A HTE NB I-es női futsal csapata az alapszakaszt a 3. helyen zárta, így a 2. helyezett Szekszárd együttese ellen vív két nyert mérkőzésig tartó párharcot a bajnoki döntőbe jutásért.

Az első összecsapásra Húsvét vasárnapján került sor a bonyhádi Városi Sportcsarnokban. Bokor Adrienn és Benkő Mónika találatával kétgólos HTE-győzelem született, így Quirikó Vivienék várhatják előnyből a május 4-én, hazai pályán megrendezésre kerülő második mérkőzést.

NB I női futsal, elődöntő 1. mérkőzés: Agenta Girls Szekszárd FC - HTE 0-2 (0-1)

Gól: Bokor Adrienn (16'), Benkő Mónika (39')

HTE: Torma Lilla - Tell Zsófia, Bokor Adrienn, Pádár Anita, Folk Zsuzsanna, Benkő Mónika, Kota Gabriella, Mogyorósi Zsuzsanna, Nagy Anikó, Nagy Mária, Madzin Dóra. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien: „Kiélezett mérkőzésre számítottunk. Mindkét csapaton érződött a feszültség, a védekezésre mindkét gárda nagy hangsúlyt fektetett. A játék képe és a helyzetek alapján úgy gondolom, megérdemelten nyertük meg a találkozót. A csapatmunkát emelném ki ezen meccsen, mindenki koncentrált játékkal, jó teljesítménnyel járult hozzá a sikerhez. Gratulálok a lányoknak!”

A másik ágon az Astra hazai pályán 4-3-as vereséget szenvedett a Tolna-Mözs együttesétől.

HTE – Agenta Girls Szekszárd FC NB I női futsal elődöntő 2. mérkőzés:

2019. május 4. szombat 14:00, Városi Sportközpont

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések