Kettős győzelem Püspökladányban

Labdarúgás és futsal hírek.

Férfi labdarúgás

A bajnokság 3. fordulójában Püspökladányban lépett pályára a HTE. Az ifi és a felnőtt csapat is győzelmet szerzett.

Megyei I. felnőtt, 3. forduló: Püspökladányi LE – HTE 0-3 (0-2)

Gól: Andorkó Sándor (12’), Kovács Milán (30’), Blága Tamás (84’)

HTE: Tömöri András – Oláh Norbert, Tóth Tamás, Szathmári Zsolt, Hortó Attila (Linzenbold Zsolt 61’), Szép János (Blága Tamás 46’), Andorkó Sándor, Fodor Tibor, Kovács Milán (Tóth Bertold 50’), Kerek Balázs (Juhász Barnabás Bence 86’), Lovas Márton. Edző: Poczetnyik Csaba, Rákos Csaba.

Megyei I. U19, 3. forduló: Püspökladányi LE – HTE 0-5 (0-2)

Gól: Varga Dávid (63’, 89’), Rákos Balázs (21’), Kompár Bálint (44’), Tóth Norbert (69’)

HTE: Nagy Sándor (Debreczeni Dávid 74’) – Rákos Balázs, Csirkés Imre, Kálmán Patrik, Sajtos Zoltán, Kompár Bálint (Balogh Joel 55’), Tóth Norbert, Papp Levente, Máthé Gergő, Varga Dávid, Nagy Szabolcs (Bohács Bence 42’). Edző: Rákos Csaba, Poczetnyik Csaba.

Rákos Csaba: „A nagy melegben kissé álmosan kezdtünk, de aztán kijött a két csapat közötti különbség. Bár sok helyzet maradt kihasználatlanul, azért a vége magabiztos győzelem lett. Külön öröm, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a találkozót!”

Meccsajánló

2019.08.31. szombat 15:00, Városi Sportközpont: HTE – DEAC Megyei I. U19 labdarúgó mérkőzés

2019.08.31. szombat 17:00, Városi Sportközpont: HTE – DEAC Megyei I. felnőtt labdarúgó mérkőzés

Futsal hírek

A HTE felnőtt női futsal csapata augusztus elején elkezdte a felkészülést a 2019/2020-as idényre. A felkészülés keretében négynapos edzőtábor valamint edzőmérkőzések szerepelnek a programban.

A zsinórban három alkalommal megnyert bajnoki cím elismeréséért a csapat a Hajdúhét megnyitóján több ezer néző előtt vehetett át díszoklevelet Kiss Attila polgármestertől és Halász János országgyűlési képviselőtől.

A 2019/2020-as NB I-es kiírás szeptember 7-8-án rajtol. Az élvonalbeli bajnokság mezőnyét az idei szezonban a HTE, a Szekszárd, a Tolna, a kiskunfélegyházi Astra, a Miskolci Vénusz, a Gyulai Amazonok, a budapesti TFSE valamint az újonc DEAC alkotja. A HTE az első fordulóban hazai pályán fogadja a Szekszárd együttesét szeptember 8-án a Városi Sportközpontban.

Edzőképző tanfolyamok Hajdúböszörményben

Szeptemberben UEFA B és MLSZ C labdarúgóedzői tanfolyamok indulnak Hajdúböszörményben. A két képzésre közel 100 fő jelentkezett, akikből mintegy 25-25 hallgató - köztük HTE sportszakemberek - nyer felvételt a Magyar Labdarúgó Szövetség tanfolyamaira. Az edzőjelöltek többsége a keleti országrészből érkezett, de a határon túlról is voltak jelentkezők. A képzéseknek a Városi Sportközpont ad otthont.

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések