HTE-játékos debütált a válogatottban

Nagy Anikó bemutatkozott a magyar felnőtt női futsal válogatottban.

A magyar felnőtt női futsal válogatott november 14-17. között összetartáson vett részt Szegeden, melynek keretében két nemzetközi felkészülési mérkőzést játszott a szerbek nemzeti együttese ellen. Az eseményre meghívót kapott a HTE saját nevelésű 18 éves játékosa, Nagy Anikó is!

Az első mérkőzést, amely a szegedi Pick Arénában került megrendezésre, 3-0 arányban nyerték a magyarok. A második, Szabadkán megrendezett találkozón 5-4-re győzött Magyarország. Nagy Anikó mindkét mérkőzésen pályára lépett, és jó játékkal mutatkozott be a felnőtt válogatottban.

Nagy Anikó: „Fantasztikus érzés volt, amikor megtudtam, hogy bekerültem a válogatott szűk keretébe. A futsal pályafutásom során az egyik fő célom az volt, hogy egyszer címeres mezben léphessek pályára. Nagyon izgultam az első nap előtt, hiszen ez egy teljesen új dolog volt számomra és nem tudtam, hogyan jutok el a helyszínre, mit kell vinni vagy egyáltalán, hogy mire számítsak, viszont ebben sokat segítettek a debreceni játékosok, akikkel együtt utazhattam le Szegedre. Egyik legfiatalabbként nehezen indult a beilleszkedés a sok tapasztalt és remek játékos között, viszont ebben nagyon sokat segített a volt csapattárs Kota Gabriella, aki jelenleg a válogatott egyik kulcsjátékosa. Hihetetlen érzés volt olyan emberekkel együtt játszani, akik ez idáig az ellenfeleim voltak a pályán, és nagyon jó érzés volt számomra, hogy mindenki próbált segíteni és biztatni. Bízom benne, hogy tudtam eleget mutatni ahhoz, hogy legközelebb is kapjak meghívót.”

Kota Gabriella és Nagy Anikó

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések