Sportközpont

A hajdúböszörményi Városi Sport- és Rendezvényközpontban található egy automata öntözőrendszerrel ellátott nagy élőfüves futballpálya 530 fős fedett lelátóval, egy felújított, villanyvilágításos nagy műfüves futballpálya, egy szintén felújított, villanyvilágításos kis műfüves futballpálya, mely a téli időszakban kétrétegű, légtartásos sátorral fedett, egy salakos atlétikai pálya, valamint egy sportcsarnok, mely kézilabdára, futsalra és röplabdára is alkalmas.

A két nagy futballpálya között helyezkedik el a klubház, amelyben többek között öltözők, egy 50 fős, klimatizált, modern oktatóterem és szakmai lelátó is található.

A sportközpontban Sportbüfé működik.

 

A szomszédos telken a Sportközponttól mintegy 250 méterre található Fürdőkerti Apartman és Étterem egy 54 férőhelyes, ifjúsági 3*-os szálló. Az apartman saját melegkonyhás, klimatizált étteremmel rendelkezik, melyhez terasz is tartozik, továbbá található benne szauna, jakuzzi, biliárd, csocsó és egy közösségi társalgó. Az apartman minden szobája TV-vel felszerelt. A Fürdőkertben egy vadonatúj, 300 fős mobillelátóval és villanyvilágítással ellátott kis műfüves pálya is van.