Kosárlabda hírek

Hazai pályán szereztek győzelmet kosárlabda csapataink.

Rengeteg szurkoló előtt hazai pályán lépett pályára a HTE-Fúriák U12 leány kosárlabda csapata.

Az első mérkőzést a HTE nyerte Hajdúhadház ellen 61:48 arányban. Ez követően egy szoros meccsen kettő ponttal, 48:50 arányban alulmaradtak Karcag együttesével szemben.

Pipó Márton edző: „A lányok az első találkozón a kezdeti megilletődést követően folyamatosan javuló játékkal könnyed győzelmet hoztak a lefújásra. A második összecsapáson egy nagyon pörgős, szívós ellenféllel találtuk szemben magunkat, és a harmadik negyedig a közepes teljesítményünk ellenére is folyamatosan vezettük a mérkőzést két-három ponttal. Az utolsó negyedre azonban kifulladt és lélekben mintha feladta volna a csapat a küzdelmet, szétesett a játék és elpárolgott a magabiztosságunk, miközben az ellenfelünk egy percre sem ingott meg és ellenállhatatlanul akarta a győzelmet. Az ő játékuk és főleg a jó védekezésük jobban érvényesült, rengeteg nagyon kezdő hibát vétettünk. Szomorú dolog ez a vereség és főleg a rengeteg hiba, de hosszú távon százszorta hasznosabb és többet lehet belőle profitálni, mint egy-egy könnyed győzelemből. Legközelebb hideg fej és több küzdés kell! Pozitívuma volt azért ennek a hétvégének, hogy ismét némi fejlődés jelét tapasztaltam a csapaton, valamint többen szereztek kosarat, adtak jó passzokat vagy védekeztek kiemelkedően. Összességében gratulálok a lányoknak, maradtunk a C csoportban. Ezúton is szeretném megköszönni a kilátogató szurkolók buzdítását, valamint tanítványaimnak és külön Szabó Tibor kollégának a segítségét!”

HTE: Molnár Petra 31 pont, Nagy Katalin Sára 25p (C), Torzsa Lili Fanni 11p, Kovács Enikő Emese 9p, Fehér Dóra 11p, Kállai Anna 9p, Kállai Nikolett, Oláh Nóra 6p, Tóth Eszter 2p, Kacsó Dorina 2p, Nagy Panna Nóra 1p, Gulyás Anita, Balogh Katinka. Edző: Pipó Márton.

Új év, újabb győzelem!

A HTE U16 fiú kosárlabda csapata Miskolc ellen győzött az év első mérkőzésén.

HTE-Gladiátorok - MEAFC ’B’ 56:55

Szabó Tibor edző: „Végletekig kiélezett meccsen sikerült nyernünk, aminek az értékét növeli, hogy az utolsó pillanatban sikerült jobban koncentrálnunk és újra győzött az akarat és a hit. Jelenleg a második helyen állunk a "B" csoportban. Jövő héten Miskolcon folytatjuk.”

HTE: Kocsis Norbert, Mírkó László 30/3pont, Orosz György, Szarvas Antal 2p, Oláh Balázs, Veress Balázs 3p, Szabó Benedek 20/6p, Töviskes Artur, Sipos Kende, Pálfi Simon. Edző: Szabó Tibor.

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések