Idén még veretlen a HTE

Az NB I női futsal bajnokság 15. fordulójában a HTE a Szekszárd együttesét fogadta.

Mindkét gárda óvatos játékkal kezdett, elsősorban a védekezésre helyezve a hangsúlyt. Az első gólra az 5. percig kellett várni, amikor a hazaiak játékosa, Farkas Éva talált be egy labdaszerzést követően. A 8. percben Bölömi Ibolya fejesgóljával megduplázták előnyüket a böszörményiek. Ekkor úgy tűnt, a HTE már az első játékrészben eldöntheti a találkozót, nem sokkal a szünet előtt azonban Kiss Gabriella a hazaiak védelmi hibáját kihasználva 2-1-re módosította az állást.

A második félidő nagyobb iramot és több helyzetet hozott. A 22. percben Farkas Éva második találatával visszaállította a kétgólos különbséget. A mérkőzés hajrájában sorra alakította ki a helyzeteket a HTE, amiből még kettőt tudott gólra váltani Petrik Szilvia és Ésik Enikő révén, ezzel beállítva az 5-1-es végeredményt.

NB I női futsal, 15. forduló: HTE – Szekszárd FC 5-1 (2-1)

Gól: Farkas Éva (2), Bölömi Ibolya, Petrik Szilvia, Ésik Enikő

HTE: Torma Lilla – Farkas Éva, Nagy Anikó, Szilágyi Mariann, Madzin Dóra, Pálóczi Krisztina, Bölömi Ibolya, Nagy Mária, Ésik Enikő, Nagy Fruzsina, Petrik Szilvia. Edző: Quirikó Vivien.

Quirikó Vivien edző: „Mindenképpen a három pont megszerzése volt a célunk, és örülök, hogy sikerült magabiztos, többgólos győzelmet aratnunk. Ezzel ebben az évben továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban, amihez gratulálok a csapatnak.”

Kovács Gábor fotói a mérkőzésről

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések