Bakos Károly kézisei

Bakos Károly a férfi felnőtt kézilabdacsapat edzője erőnléti edzéseket priorizál a HTE-nél. A Covid vírushelyzet adta körülmények miatt sok játékos szolgálatait nélkülözni kell, illetve a bajnokságban szereplő csapatok is itt-ott meccseket halasztanak, nem tudnak kiállni a játékosállomány fertőzöttsége miatt, vagy csak elővigyázatosság okán lépnek vissza egy-egy bajnoki mérkőzéstől. Bakos Károly legénysége a kényszerszünet alatt sem tétlenkedik, folytatódnak az edzések a Városi Sportcsarnokban.

„Nem engedhetjük meg magunknak, hogy szünetre menjünk és pihenőt vegyünk ki. A bajnokság beindult, a játékosok fizikailag készen állnak a mérkőzésekre. Ha leállnánk és bevárnánk a többieket, attól tartok elvesztenénk a formánkat fizikailag és hozzáállásban is. Nem csak a győzelem-vereség mutatóink miatt mondom ezt, hiszen rengeteg a sérülésveszély a kézilabdában. Könnyen elpattanhat egy keresztszalag, vagy elszáll valaki bokája, ezek hónapokat felölelő gyógyulási időszakokat eredményeznének, és akkor oda a szezon, rosszabb esetben pedig örökre nyomot hagyhat egy komolyabb sérülés. Ezek elkerülésére álltunk most bele az erőnléti felkészülésbe újra.” – nyilatkozta Bakos Károly a felnőtt férfi kézilabdacsapat vezetőedzője.  

A csapat hétköznap minden este 19:30-tól edz a csarnokban. Ha nem lenne általános Covid felkészültség, akkor azt javasolnánk az olvasóinknak, látogassák az edzéseket is. Látványos felkészülések zajlanak, a játékosok nagyon érzik a labdát.

Kézilabda

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések