Kézilabda eredmények

A magyar kézilabda felnőtt férfi NB2-es csoportjában a HTE 29-26-os vereséggel végződő mérkőzést vívott a Kisvárda KC csapatával. Bakos Károlyék a félidőben 15-13-as, két gólos lemaradással vonulhattak az öltözőbe, majd nagyjából ugyanezt az állást tartani tudták a meccs végéig. Kiélezett küzdelemben ezúttal alul maradtak a HTE fiai. Kun Miklós és Katonka Tamás 5-5 góllal jelentkezett a mérkőzésen, őket követte a 4 gólos Ramóczi Roland, ketten szereztek 3 gólt, Berki Dániel és Molnár Zsolt, majd Kathi István és Uzsoki Dominik László 2 gól erejéig próbálta meg a Kisvárda kapusát, végül pedig Kiss Dávid és Szőllős Sándor 1-1 gólt pakolt a közösbe. Berki Dániel már 76 szerzett gólnál tart az idei bajnokságban.

Az ifjúsági mérkőzésen 30-29-es állással húzta be a HTE a győzelmet egy szintén szoros, 15-11-es félidei állású ütközeteben. Az ifi csapatban is játékra jelentkező Uzsoki Dominik László 9 gólt repített a hálóba, tőle csak 2 góllal maradt le a szintén fel-le játszó Berki Dániel 7 találattal. Hárman szereztek 4 gólt, Korodán György, Rab Gyula Csongor és Bódi Ákos, végül Puskár Erik 2 góllal segítette csapatát. Bakos Károly büszke fiaira, és a hajtós meccsek küzdelmes lefolyására. A csapatok legközelebb 2020.11.22-én játszanak Hajdúnánáson a Kispályás Műfüves NKFT-vel a Somorjai László Sportcsarnokban délután 16:00-tól.

A női NB2-es felnőtt csapat a Vitka SE-vel játszott a 6-ik fordulóban és az egy gólos lemaradású félidei állást követően (14-13) nem tudták megtartani a lendületüket Vásárosnaményban, így a 28-20-as vereség került ezúttal jegyzőkönyvbe. Erdei Anett 5 góllal emelkedett ki a HTE csapatából, őt megsegítve Balogh-Silye Rita Orsolya és Szabó Rebeka 3-3 góllal vette be a kaput. Négyen szereztek 2 gólt, Turi Dzsenifer, Sári Janka, Sári Kata és Vágó-Kovács Magdolna, illetve Erdélyi Dominika 1 gólt jegyzett. Boros Ferenc edző cseppet sem bánkódik a vereség miatt, a második félidei leolvadás lesz a következő fordulóra való felkészülés fókuszában.

A női ifjúsági meccs szintén 30-29-es győzelemmel végződött, csakúgy, mint a srácoknál, a szoros küzdelem itt is jelen volt, hiszen a félidőben 17-16-os állású, egy gólos előnyt sikerült megtartani a meccs végéig. Turi Dzsenifer 13 góllal tűnt ki a mezőnyből, akit a 9 gólos Sári Janka ösztönzött sziporkázó teljesítményre, majd Szabó Petra 3-szor talált be és hívta ki Arnóczi Nikolettet és Uzonyi Zsófiát 2-2 gólos besegítésre, végül Kovács Lili is beszórta a saját 1 találatát. Vágó-Kovács Magdolna elégedetten készülhet a 7-ik fordulóra tanítványaival, amit 2020.11.07-én szombaton játszanak a DVSC Schaeffler-el a Városi Sportcsarnokban, Hajdúböszörményben este 18:00-tól.

Serdülő fiaink 37-34-re kikaptak a Kispályás Műfüves NKFT-től. Rendkívül szorosra sikerült ez a meccs is, hiszen ugyanazt a 3 gólos lemaradást hajszolták az OSB fiataljai, mint amit félidőben (19-16) tapasztalhattak. A 8-ik fordulóban, 2020.11.20-án javíthatnak a Kisvárda ellen a Szent László Gimnázium tornacsarnokában, Kisvárdán.

A leány serdülők becsülettel helyt álltak, ezúttal viszont sikerült beleszaladni egy 36-15-ös lájtos verésbe a Debreceni Sportcentrum KN KFT ellenében. Félidőben még csak 11 gólos lemaradás volt tapasztalható, ám a Sportcentrum leányzói úgy gondolták erőt demonstrálnak és végül tisztességes leckével küldték haza ifjainkat. A 7-ik fordulóban 2020.11.06-án a DVSC-t fogadjuk a Városi Sportcsarnokban, pénteken, délután 17:00-tól.

Joomla! hibakereső konzol

Munkamenet

Profilinformációk

Memóriahasználat

Adatbázis lekérdezések